Projektuge dag 4

Projektuge dag 5

dyboel_1864

Idag var det sidste dag vi havde projektuge om 1800-tallet. Vi skulle lære noget om krigen i 1864. Vi så en animeret film om krigen som tog en time. Jeg synes filmen var okay, men nogen gange var den lidt kedelig fordi de snakkede meget. Men krigen i 1864 er også svær at forklare bare lige ved at vise en film med en masse der er i krig. Efter pausen skulle vi igen igang med en planche om emnet. Mig og Sara lavet en planche sammen om krigen i 1864. I første fik vi ikke lavet så meget udover at finde billeder, men i anden time gik det virkeligt godt. Vi fik skrevet en hel del og jeg synes de billeder vi fandt var super gode. Da ens planche var færdig skulle den hænges op. Vi fik at vide at det var godt det vi fik lavet.

Idag fandt jeg også ud af at vores kartoffel planche fra da vi havde kartoffel dag, vandt mest kreative planche. Det var mega fedt.

Opsamling: Jeg synes det har været en super sjov uge. Jeg synes jeg har fået lært en masse ting. Jeg er dog lidt ked af det over at man nogen gange skulle stresse ret meget så det er ikke det hele der sider lige godt fast. Min absolute yndlings dag var kartoffel dag, for jeg synes både det var sjovt at lave kartoffel planchen og lave maden. Alt i alt har det været en rigtig sjov projektuge.

Til mig om 4 år: Du må aldrig blive træt af plancher. Jeg har lavet 3 plancher på 5 dage så tænkt ligepå hvor mange du kommer til at lave på et helt liv.

2

  • Natacha Knoblauch

    Hej Cille.
    Det er en SUPER god blog du har. Håber at du også selv syntes at den er god. Mega godt indhold.
    Knus fra Natacha.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cecilie Larsen

      Tusind tak, jeg har også været inde og se din blog den er blevet mega god. Det er en super flot header du har fået og jeg synes også det du har skrevet om prtojektuge er mega godt. Jeg glæder mig mega meget til på tirsdag hvor vi skal lave på vores blog i hjemmetid (jeg har skrevet mega, “mega” mange gange)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projektuge dag 4