Projektuge Dag 1

Projekt uge dag 2

Idag skulle jeg være på madkunstskabs holdet. Det startede med at vi skulle lære om kartoflen. Vi så en film der hed “Den Heldige Kartoffel”. Den handlede om kartoffelens historie og hvordan den i starten ikke var særlig populær, men efter noget tid vente folk sig til kartoflen.

Vi skulle så lave en planche om kartoflen. Jeg var sammen med Sara og vi blev ret hurtigt enige om hvordan den skulle se ud. Vi aftalte at lave en kartoffelplante med blomster og under skulle der være kartofler som vi skrev fakta i. Jeg synes selv vores blev rigtig pæn og der kom også en masse god fakta med fx. “I 1995 var der nogen der forsøgte at plante kartofler på månen”. Michael vælger den der er mest kreativ og den kommer op og hænge (jeg håber det bliver vores). 

Efter vi havde haft pause og spist frokost, skulle vi lave mad. Maden bestod af kartoffelsuppe og kartoffelbrød. Jeg skulle lave maden sammen med Hannah og Signe. Signe og jeg stod for suppen, imens Hannah lavet brødet. Jeg synes vores mad blev rigtig god, desværre blev vores bacon og græskarkerner brandt på. 

Til mig om 4 år: Kartoffler er sundere end ris.

Ps. 100 gr. ris= 360 kalorier         100 gr. kartoffler= 80 kalorier

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projektuge Dag 1