Sommerpizza med squash og kartofler
Opskrift fra hjemmekunstskab:
Pizzadej
Det skal du bruge:
25 gr. gær
300 ml. lunkent vand
1 spsk. olivenolie
1 spsk. groftkværnet salt
100 gr. durummel
200 gr. tipo 0
350 gr. hvedemel
Sådan gør du:
Opløs gæren i lunkent vand. Tilsæt olie og salt. Rør durum og tipo 0 i vandet. Tilsæt hvedemel lidt efter lidt. Lad dejen hæve tildækket i ca. 35 min.
Hvidløgsolie
Det skal du bruge:
4 fede hvidløg
1/2 dl. olie
1/2 spsk. groftkværnet salt
TÆND OVNEN PÅ 275 GRADER
Pizzafyld
Det skal du bruge:
400 gr. kartofler
1 squash
1 frisk mozzarella
5-6 cocktailtomater
Frisk rosmarin
Sådan gør du:
Kartoflerne vaskes grundigt og skæres i ultrafine skiver (brug evt. et råkostjern). Skær squashen i meget fine skiver ( brug evt. et råkostjern). Rul pizzadejen tyndt ud. Pensl den med hvidløgsolie og kom kartofler og squash på. Drys lidt frisk rosmarin over pizzaerne. Skru ovnen ned på 250 grader og bag pizzaerne nederst i ovnen i ca. 12-14 min. (hold øje med dem, kartoflerne skal være gyldne). Når pizzaerne er færdige kommes mozzarella og cocktailtomater på.
De smager MEGA godt. God fornøjelse.
Ingen kommentarer endnu