Projekt uge dag 2

Projektuge dag 3

image

IMG_8632

Idag skulle jeg have om kunst og kultur. I starten synes jeg det var lidt kedeligt fordi der bare blev læst højt fra smartboardet men så fik vi den første opgave og den var rigtig sjov. Opgaven gik ud på at vi fik tre billeder og så skulle vi vælge et af dem og genskabe det ved at tage et billede med ens mobil. Jeg var sammen med Sara og valgte billedet “Jydsk Fårehyrde På Engen”. Sara var fårehyrde og Lasses guitar kasse var hunden.

Efter vi havde haft pause fik vi vores anden opgave, man kunne vælge mellem fire forskellige opgaver. Opgave 1: Lav en film med 1800-tallet som tema, Opgave 2: Skriv en historie fra den tid enten en to’er på et eventyr eller din egen, Opgave 3: Skriv en fædrelands sang og Opgave 4: Mal et guldaldermaleri. Jeg valgte at male et guldaldermaleri. Min ide var at tegne et stort kastanjetræ med orange og grønne blade og med en smuk lyseblå himmel. Men af en eller anden grund ser det altid smukkere ud inde i ens hovede. Da jeg havde fundet ud af at det var sværere end jeg havde troede, besluttede jeg mig for at male en eng i efterårstiden med smukke træer. Jeg begyndte at male marken orange, men det lignede der var ild i det så lod bare som om der var ild i marken. Til slut skulle billederne fremvises, mit blev dsv ikke fremvist.

Til mig om 4 år: Husk at i gamle dage hed vers ikke vers men strofer og hver linje hedder verslinje, det sagde Jan at man godt kunne bruge til eksamen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt uge dag 2